Ontstoppingen

Voor al uw verstoppingen van riolering of afvoer hebben wij een oplossing. Ons motto is “zien – opsporen – reinigen”. Met camera-inspectie wordt de verstopping nauwkeurig opgespoord.Voor uw rioleringsproblemen, verstopping van keuken- douche- of badafvoer staan de nieuwste ontstoppingsmachines van Ridgid tot onze beschikking. Op ontstoppingswerk wordt geen garantie gegeven.

Afvoerleidingen van douches, wastafels, toiletten en keukens raken door veelvuldig gebruik vervuild en kunnen langzaam dichtslibben. Ongeacht het materiaal of de ouderdom van de buis. Vuil hecht zich aan de binnenwand van de buis en verkleint zo de diameter.Om het huis bevinden zich dakgoten, putten en tanks. Naast het hemelwater komen hier bijvoorbeeld ook vuil en blad terecht. Ook dat kan leiden tot verstoppingen.

Wij reinigen en ontstoppen alle afvoeren en riolen. Met onze moderne apparatuur en gereedschappen kunnen wij rioleringen reinigen en ontstoppen vanaf 32 mm tot en met ca. 250 mm doorsnede. De manier van reinigen of ontstoppen wordt ter plaatse in overleg met de klant bepaald; afhankelijk van de soort verstopping en de specifieke situatie. Tevens verrichten wij inspectie uit d.m.v. camera-apparatuur zodat wij leidingen inwendig inspecteren en zo op een eenvoudige wijze de problemen kunnen oplossen. Er wordt na inspectie een rapport gemaakt. Als er gebreken worden geconstateerd kan er een oplossing worden aangedragen.

Door onze jarenlange ervaring met ontstoppingswerkzaamheden weten wij waar knelpunten kunnen ontstaan, ook onder de grond. Met moderne rioolontstoppingsapparatuur ontstoppen wij uw riolering snel en zorgvuldig, terwijl alle leidingen tegelijkertijd schoongespoten worden om herhaling op korte termijn te voorkomen.

Wilt u meer weten over ontstoppingsservice en camera-inspectie of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken met u mee en helpen u graag verder.

Spuitkop

Spuitkop