Centrale verwarming

Favié is Nefitdealer en doet alles op het gebied van centrale verwarming en gastechnische installaties. Nieuwe installaties aanleggen en de oude ketels vervangen door Hoog Rendement ketels. Ook voor convectorputten, vloerverwarmingen en luchtinstallaties kunt u bij ons terecht. Tevens hebben wij een eigen service en onderhoudsdienst voor onze klanten.

Als Nefit Comfort Dealer hebben wij de meeste onderdelen van Nefit op voorraad.

Zoekt u de optimale HR-ketel? Op de Nefit website ziet u in 6 stappen welk toestel past bij uw woonsituatie en comfortwensen. Voor grote woningen (> 800m3) adviseren wij u contact op te nemen met ons.

Favié levert en installeert in welke vorm dan ook uw radiator in de badkamer, slaapkamer, woonkamer, kortom in het hele huis. Voorbij zijn de tijden waarin de badkamer louter als functionele wasruimte gebruikt werd. Tegenwoordig worden hogere eisen gesteld aan de moderne badkamer, vooral wat inrichting en design betreft.

De lifestyle-radiatoren zijn niet alleen mooi, maar ook practisch. Speciale handdoekringen zorgen voor voorverwarmde handdoeken of badjassen. Een aangename luxe voor het lichaam na het douchen of baden. Ongeacht welke stijl men kiest de nieuwe radiatoren geven elke sfeer net dat extra's. Daarnaast kan er gekozen worden tussen een gebogen of rechte uitvoering, de chroomvariant of kleur naar wens. Enkele merken die wij leveren zijn: Thermrad, Henrad, Zehnder en Veraline.

Helemaal van deze tijd is de "slimme" thermostaat. De kamerthermostaat die met u meevoelt. Eén van de uitvindingen van Nefit is een geavanceerde regelmethode die ervoor zorgt dat de cv-ketel zuiniger én comfortabeler stookt. Anders dan gewone cv-ketels regelen Nefit-ketels de warmte in huis op basis van wat ú voelt: de temperatuur van de lucht. Daarvoor hebben ze een scherp zintuig nodig: een ModuLine-thermostaat. De nieuwste Nefit thermostaat, de ModuLine Easy, is op afstand te bedienen met een handige app.

Design radiator

Design radiator

Nefit Easy thermostaat

De "slimme" thermostaat"