Dak- en zinkwerk

Dak- en zinkwerk is een specialisme, het is een ambacht dat vakmanschap vereist. Wij hebben ruimschoots ervaring en leveren absolute kwaliteit. Wij verzorgen al uw dak- en zinkwerk.

Net als de gevel bepaalt het dak een groot deel van het aangezicht van een woning en dient de bescherming tegen weersinvloeden in orde te zijn. Door renovatie van het dak verhoogt u de levensduur en de kwaliteit van uw woning of bedrijf, denk aan isolatie en waterdichtheid. Maar evengoed hebt u daarmee de mogelijkheid uw woning een geheel ander gezicht te geven.

De mogelijkheden voor verfraaiing zijn tegenwoordig eindeloos. Platte daken, hellende daken, een zinken dak of wat voor soort dan ook, wij hebben zeer ervaren dakdekkers in huis die u met een deskundig advies terzijde staan voor bitumineuze dakbedekkingen, pannendaken, shingles daken, zink- koper- loodwerken, lichtkoepels etc.

Wij verzorgen tevens inspectie, verhelpen daklekkage en verzorgen het plaatsen van lichtkoepels, zinken goten en deklijsten. Zinken dakgoten, deklijsten en regenpijpen etc. worden op maat vervaardigd in onze werkplaats of fabrieksmatig. Wilt u meer weten over dak- en zinkwerk of eenvrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken met u mee en helpen u graag verder.

Dakkoepel

Dakkoepel